Gyakran ismételt kérdések

Általános


Milyen elemekből áll a Predor rendszer?
A Predor rendszer főbb elemei az ajtóvezérlő egységek, valamint az azokat felprogramozó és monitorozó központi szerver, illetve a szerverhez kapcsolódó kliensek.
Milyen szoftverekre van szükség a rendszer üzemeltetéséhez?
A rendszer használatához a Predor Lite vagy a Predor Enterprise alapszoftver szükséges, melyek Windows és Linux operációs rendszereken egyaránt használhatók.
Használhatom-e a Predor rendszert szerver nélkül?
Igen. A Lite verzió kifejezetten arra készült, hogy csak felprogramozáskor és az események letöltésekor kapcsolódjon a vezérlőkhöz. A vezérlők autonóm módon ellátják a feladatukat.
Milyen kártyaolvasókkal kompatibilis a Predor rendszer?
A Predor rendszerhez a termékcsaládba tartozó, nagybiztonságú, titkosított kártyaolvasókat ajánljuk. A rendszer azonban bármely, Wiegand 26 vagy 34 bites kártyaolvasóval kompatibilis.
Milyen típusú átjárókat vezérelhetek a Predor rendszerrel?
A Predor rendszer alkalmas feszültségre nyitó és feszültségre záró elektromos ajtózárak, valamint kapuk, forgóvillák és sorompók vezérlésére egyaránt.
Kik telepíthetik a Predor rendszert?
A Predor rendszert csak megfelelő minősítéssel rendelkező, szakképzett telepítők szerelhetik. Amennyiben Ön végfelhasználó, lépjen velünk kapcsolatba, és ajánlunk Önnek telepítőt.
Hol vásárolhatom meg a Predor rendszert?
Magyarországon a Predor termékek kizárólagos forgalmazója a POWER Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft., ahol csak regisztrált telepítők vásárolhatnak. Amennyiben Ön végfelhasználó, lépjen velünk kapcsolatba, és ajánlunk Önnek telepítőt.

Licensz


Mit jelent az, hogy a vezérlőkhöz ingyenes alapszoftvert kapok?
A Predor Lite alapszoftver 20 felhasználóig ingyenesen használható. Lehetőség van a felhasználószám bővítésére utólagosan is, ám ehhez licensz vásárlása szükséges.
Válthatok-e Enterprise verzióra utólag is?
Igen, és ilyenkor a licenszköltségeknek csupán a különbözetét szükséges kifizetnie.
Mit jelent a felhasználók számának korlátozása?
A felhasználószám meghatározza, hogy a rendszerben egyidejűleg hány aktív, állandó felhasználó (kártyabirtokos) lehet. A felhasználószám utólag is könnyedén bővíthető licensz vásárlásával.
A vendégek nem esnek e korlátozás alá, így amennyiben rendelkezik a Vendégkezelés modullal, az egyidőben aktív vendégek száma mindig a maximálisan támogatott 2000 fő.