Predor munkaidő-nyilvántartó terminál

Főbb tulajdonságok:

  • 99 egyedi jogcím
  • Érintőképernyős kijelző
  • Beépített kártyaolvasó
  • Munkaidő adatok visszajelzése
  • Szünetmentesített
  • Testreszabható felület
  • 1 000 000 esemény tárolási kapacitás
  • Átmenetileg önálló működési mód

99 egyedi jogcím

A Predor kliensszoftverben egyedi fizetett, illetve nem fizetett jogcímeket hozhat létre. Ilyen lehet például a külső munka, az ebéd szünet, a cigaretta szünet, a külső oktatás, továbbképzés stb.

Testreszabható felület

Kiválaszthatja, hogy milyen jogcímek jelenjenek meg a terminál képernyőjén, és milyen munkaidő-adatokat jelezzen vissza a dolgozóknak. Az egyes tevékenységekhez tetszőleges képet és színt is választhat.

Munkaidő-adatok visszajelzése

A dolgozó kártyáját a terminálba épített olvasó leolvassa, ezzel azonosítja magát a felhasználó. Ebben a pillanatban megjelennek számára a kiválasztható jogcímek és munkaidő-adatai - pl. az érkezés időpontja, a munkaidő egyenlege, a szünetei, a ledolgozott ideje vagy egyéb olyan információk, melyeket előzetesen beállítottunk a Predor szoftverben.

Önálló működési mód

A Predor munkaidő-nyilvántartó terminál nem önálló egység. Működéséhez Predor Enterprise alapszoftver és Munkaidő-nyilvántartó modullicensz szükséges. Az eszköz valós időben kommunikál a Predor Enterprise szerverrel az IP hálózaton keresztül. Akkor is rögzíti a jogcímeket, ha átmenetileg nincs kapcsolata a szerverrel. A kapcsolat helyreálltakor minden eseményt továbbít, 1 000 000 esemény tárolására képes.

Szünetmentesített

Áramkimaradás esetén 2 db 2600 mAh Li-ion akkumulátor biztosítja a tápellátást. Az akkumulátorok könnyen cserélhetők, töltésükről a termék önállóan gondoskodik. Minimum 1 óra a szünetmentesítési idő (teljesen feltöltött akkumulátorokkal).

Letölthető anyagok


Predor Terminál adatlap
(206 KB, PDF)

Predor Kiadvány
(608 KB, PDF)

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.