Predor munkaidő-nyilvántartó terminál

Főbb tulajdonságok:

  • 99 egyedi jogcím
  • Érintőképernyős kijelző
  • Beépített kártyaolvasó
  • Munkaidő adatok visszajelzése
  • Szünetmentesített
  • Testreszabható felület
  • 1 000 000 esemény tárolási kapacitás
  • Átmenetileg önálló működési mód

99 egyedi jogcím

A Predor kliensszoftverben egyedi fizetett, illetve nem fizetett jogcímeket hozhat létre. Ilyen lehet például a külső munka, az ebéd szünet, a cigaretta szünet, a külső oktatás, továbbképzés stb.

Testreszabható felület

Kiválaszthatja, hogy milyen jogcímek jelenjenek meg a terminál képernyőjén, és milyen munkaidő-adatokat jelezzen vissza a dolgozóknak. Az egyes tevékenységekhez tetszőleges képet és színt is választhat.

Munkaidő-adatok visszajelzése

A dolgozó kártyáját a terminálba épített olvasó leolvassa, ezzel azonosítja magát a felhasználó. Ebben a pillanatban megjelennek számára a kiválasztható jogcímek és munkaidő-adatai - pl. az érkezés időpontja, a munkaidő egyenlege, a szünetei, a ledolgozott ideje vagy egyéb olyan információk, melyeket előzetesen beállítottunk a Predor szoftverben.

Önálló működési mód

A Predor munkaidő-nyilvántartó terminál nem önálló egység. Működéséhez Predor Enterprise alapszoftver és Munkaidő-nyilvántartó modullicensz szükséges. Az eszköz valós időben kommunikál a Predor Enterprise szerverrel az IP hálózaton keresztül. Akkor is rögzíti a jogcímeket, ha átmenetileg nincs kapcsolata a szerverrel. A kapcsolat helyreálltakor minden eseményt továbbít, 1 000 000 esemény tárolására képes.

Szünetmentesített

Áramkimaradás esetén 2 db 2600 mAh Li-ion akkumulátor biztosítja a tápellátást. Az akkumulátorok könnyen cserélhetők, töltésükről a termék önállóan gondoskodik. Minimum 1 óra a szünetmentesítési idő (teljesen feltöltött akkumulátorokkal).

Letölthető anyagok


Predor Kiadvány 2019
(3.51 MB, PDF)

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.