Teljes körű kivitelezés

Új létesítménybe keres biztonságtechnikai rendszert, vagy a meglévőt modernizálná? Legyen szó sok telephellyel rendelkező nagyvállaltról, néhány fős kisvállalkozásról, kormányzati épületről, hotelről, logisztikai központról, sportlétesítményről, az Ön igényeire szabott megoldást kínálunk.

Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink felmérik a helyszínt, és megtalálják a legoptimálisabb megoldást az Ön számára. A tervezés, kivitelezés és karbantartás során az Ön biztonságát és kényelmét tartjuk szem előtt.

Beléptetőrendszerek

Beléptetőrendszerek
Cégünk saját fejlesztésű, innovatív beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerei bármilyen igényt kielégítenek. Több telephelyen sok ezer munkavállalóval működő nagyvállalatok és néhány főt foglalkoztató kisvállalkozások számára egyaránt megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást. Bármilyen egyedi elképzelését, módosítási kérését meg tudjuk valósítani.

Munkaidő-nyilvántartás

Munkaidő-nyilvántartás
Saját fejlesztésű munkaidő-nyilvántartó rendszerünk bármilyen munkarendet képes kezelni. Az aláírható PDF jelenléti íveket automatizáltan képes elküldeni emailben. A dolgozók akár saját mobiltelefonjukon igényelhetnek szabadságot, ellenőrizhetik munkaidő adataikat, beosztásukat. A rendszerrel nyilvántarthat külső munkavégzést, bérpótlékot, túlórát, egyedi elszámolási időszakokat, beállíthat speciális szünetkezelési szabályokat stb.

Videó megfigyelő rendszerek

Videó megfigyelő rendszerek
Vagyonvédelmi rendszer manapság nem létezhet kamerarendszer nélkül. Az élőben nézhető, rögzíthető nagyfelbontású videó nyújtja a legtöbb információt a védendő területről. A digitális videó rögzítők és IP kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan figyelemmel kísérje a történéseket. Az eszközöket az ön igényeinek figyelembevételével választjuk ki az adott feladatra.

Riasztó rendszerek

Riasztó rendszerek
A behatolásjelző rendszerek fontosságát nem is kell hangsúlyoznunk. Éjjel és az ügyfelek távollétében a terület védelmében kiemelt szerepet kap a riasztó. Programozható kültéri és beltéri eszközök széles palettájával dolgozunk. Minden egyes rendszert egyedileg tervezünk, hogy a terület adottságaihoz leginkább megfelelő megoldást nyújtsuk. Az értékek nappali védelmére is megoldást kínálnak a lopásgátló rendszerek vagy a beléptetés szabályozás.

Tűzjelző rendszerek

Tűzjelző rendszerek
A maximális biztonságot szem előtt tartva tervezünk, figyelembe vesszük az objektum adottságait, így az adott feladatra leginkább alkalmas megoldást választjuk. Beléptetőrendszerrel összekapcsolva a biztonsági szint tovább növelhető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Gyárak, logisztikai központok számára speciális megoldásokat kínálunk

Logisztikai vállalatoknak