Megoldásaink

Predor beléptetőrendszer

Predor integrácó
A Predor szoftver segítségével egyszerre kísérheti figyelemmel a beléptetőrendszer, a munkaidő-nyilvántartás, valamint a kamera-, riasztó- és tűzjelzőrendszer adatait. Használja ingyenes mobilalkalmazásunkat, hogy minden eseményről azonnal értesüljön.

Predor munkaidő-nyilvántartó rendszer

Predor munkaidő-nyilvántartó modul
Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos események, statisztikák. Rugalmas riportok segítségével a rendszer kiemeli az Önnek fontos adatokat, eseményeket. Egy kattintással hívhat le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Bármely bérszámfejtő szoftver számára feldolgozható adatokat szolgáltatunk.

Felhő alapú munkaidő-nyilvántartás

Predor Felhős munkaidő nyilvántartó
Könnyedén nyilvántarthatja otthon vagy külső helyszínen dolgozó munkavállalóit is. Nincs szükség szerverre, nincs magas beruházási költség. Webalapú rendszer előnye, hogy bármikor, bárhonnan kezelheti cége munkaidő-adatait. Munkavállalói mobilapplikációnk segítségével tevékenységeket jegyezhetnek be valós időben.

Predor mobilalkalmazás

Predor mobilalkalmazás
Használja ingyenes mobilalkalmazásunkat, hogy minden eseményről azonnal értesüljön. Bármikor, bárhonnan meggyőződhet cégének biztonságos működéséről, valós időben megkapja a riasztásokat, így azonnal cselekedhet. Tűz esetén fényképes evakuálási listát generálunk a legfrissebb helyadatokkal. Szükség esetén bármelyik ajtót biztonságos csatornán keresztül vezérelheti mobiljáról.

Predor őrjáratmenedzsment modul

Predor őrjáratmenedzsment modul
Az őrjáratokat ütemezheti, riportokat kérhet le könnyedén az őrjáratok részleteiről. Ehhez nincs szükség külön szoftverre, nem kell külön ellenőrző pontokat telepíteni, és nincs szükség drága, meghibásodásnak kitett adatgyűjtőkre.

Predor olvasócsalád innovatív megoldásokkal

Predor olvasócsalád innovatív megoldásokkal
Ha a fokozott biztonság és az elegáns megjelenés egyaránt fontos Önnek, akkor a legjobb helyen jár. Olvasóink a legmodernebb titkosítási algoritmusokkal védik rendszerét. Vandálbiztos, valamint kültéri modelljeink extrém környezeti feltételek mellett is megállják a helyüket.

Speciális megoldások

Megoldásaink generálkivitelezőknek, Üvegkapu

Generálkivitelezőknek
Saját fejlesztésű Predor beléptetőrendszerünk képes a törvényi előírásoknak megfelelő adatszolgáltatást nyújtani az Üvegkapu rendszer számára, melynek használata 2022-től kötelező. A Predor fejlesztőcsapata gyors és hatékony megoldást nyújt akkor is, ha bármilyen egyedi, speciális igénye merül fel.

Hőkamerás lázmérés

Hőkamera
Egyes hőkamerák a kismértékű testhőmérséklet növekedést is kimutatják, így kiválóan alkalmasak láz detektálására. Üzletekben, munkahelyek bejáratánál, metró vagy más tömegközlekedési eszközök megállóinál, ügyfélszolgálatokon a forgalom feltartóztatása nélkül detektálhatja az esetleges fertőző betegeket.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.