Rólunk

Egyedi fejlesztés, rendszer integráció

Cégünk professzionális biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésével foglalkozik, melyeket elsősorban a nyugat-európai és magyar piac igényeire szabunk. Célkitűzésünk, hogy a biztonságtechnikát közelebb hozzuk a végfelhasználókhoz is, ezért a széleskörű funkcionalitás mellett is átlátható, könnyen kezelhető rendszert használhat, aki a mi termékeinket választja.

A Predor termékcsalád új színt hozott a beléptető rendszerek világába. Lehetővé tettük, hogy egyetlen szoftverben kövesse a beléptető rendszert, a munkaidő nyilvántartást, az őrjárat ellenőrzést, a tűzjelzőrendszert és a kamerarendszert.

Ha egyedi fejlesztési igénye van, az ötlettől a gyártás utolsó lépéséig megvalósítjuk elképzeléseit rövid határidőkkel. Folyamatos fejlesztéseinkkel továbbra is állunk az Önök és a biztonság szolgálatában.

Szolgáltatások

Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

Ingyenes konzultáció keretein belül felmérjük igényeit, így az Ön cégéhez leginkább illeszkedő biztonsági megoldást nyújtjuk. Vállaljuk a rendszer teljes körű kivitelezését, konfigurációját, és műszaki támogatást is biztosítunk.
Egyedi fejlesztés, rendszer integráció

Egyedi fejlesztés, rendszer integráció

Ha speciális beléptetési megoldásra van szüksége, rövid határidőn belül megvalósítjuk egyedi elképzeléseit. Tapasztalt kollégáink segítenek megtalálni az Ön számára optimális megoldást.
Műszaki szaktanácsadás

Műszaki szaktanácsadás

Telepítőinket akkreditált műszaki szaktanácsadó kollégáink támogatják. Összetett kérdésekben a rendszer fejlesztői is a szaktanácsadók rendelkezésére állnak. Számunkra nincs megoldhatatlan probléma.
Szoftver konfiguráció

Szoftverkonfiguráció

Biztonsági rendszereink telepítése szakértelmet igényel, ezért csak minősített telepítők szerelhetik és programozhatják azokat. Speciális beállítást igénylő rendszerek esetében segítünk megtalálni az optimális megoldást.
Rendszer titkosítás

Rendszertitkosítás

A hagyományos azonosítókártya adatait egyszerű, olcsó eszközökkel bárki lemásolhatja néhány másodperc alatt. A Predor szakemberei másolásvédetté teszik az azonosítókártyákat a legmegbízhatóbb titkosítási algoritmusok felhasználásával.