Szolgáltatások

Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

Ingyenes konzultáció keretein belül felmérjük igényeit, így az Ön cégéhez leginkább illeszkedő biztonsági megoldást nyújtjuk. Vállaljuk a rendszer teljes körű kivitelezését, konfigurációját, és műszaki támogatást is biztosítunk.
Egyedi fejlesztés, rendszer integráció

Egyedi fejlesztés, rendszer integráció

Ha speciális beléptetési megoldásra van szüksége, rövid határidőn belül megvalósítjuk egyedi elképzeléseit. Tapasztalt kollégáink segítenek megtalálni az Ön számára optimális megoldást.
Műszaki szaktanácsadás

Műszaki szaktanácsadás

Telepítőinket akkreditált műszaki szaktanácsadó kollégáink támogatják. Összetett kérdésekben a rendszer fejlesztői is a szaktanácsadók rendelkezésére állnak. Számunkra nincs megoldhatatlan probléma.
Szoftver konfiguráció

Szoftverkonfiguráció

Biztonsági rendszereink telepítése szakértelmet igényel, ezért csak minősített telepítők szerelhetik és programozhatják azokat. Speciális beállítást igénylő rendszerek esetében segítünk megtalálni az optimális megoldást.
Rendszer titkosítás

Rendszertitkosítás

A hagyományos azonosítókártya adatait egyszerű, olcsó eszközökkel bárki lemásolhatja néhány másodperc alatt. A Predor szakemberei másolásvédetté teszik az azonosítókártyákat a legmegbízhatóbb titkosítási algoritmusok felhasználásával.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.