Termékek

Predor kliensszoftver

Predor integrácó
A Predor kliensszoftver segítségével egyszerre kísérheti figyelemmel a beléptetőrendszer, a munkaidőkezelő szoftver, a kamerarendszer és a tűzjelzőrendszer adatait akár mobiltelefonjáról is.

Predor munkaidő-nyilvántartó modul

Predor munkaidő-nyilvántartó modul
Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos események, statisztikák. Rugalmas riportok segítségével a rendszer kiemeli az Önnek fontos adatokat, eseményeket. Egy kattintással hívhat le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Bármely bérszámfejtő szoftver számára feldolgozható adatokat szolgáltatunk.

Predor mobilalkalmazás

Predor mobilalkalmazás
Használja ingyenes mobilalkalmazásunkat, hogy minden eseményről azonnal értesüljön. Bármikor, bárhonnan meggyőződhet cégének biztonságos működéséről, valós időben megkapja a riasztásokat, így azonnal cselekedhet. Tűz esetén fényképes evakuálási listát generálunk a legfrissebb helyadatokkal. Szükség esetén bármelyik ajtót biztonságos csatornán keresztül vezérelheti mobiljáról.

Predor őrjáratmenedzsment modul

Predor őrjáratmenedzsment modul
Az őrjáratokat ütemezheti, riportokat kérhet le könnyedén az őrjáratok részleteiről. Ehhez nincs szükség külön szoftverre, nem kell külön ellenőrző pontokat telepíteni, és nincs szükség drága, meghibásodásnak kitett adatgyűjtőkre.

Predor munkaidő-nyilvántartó terminál

Predor munkaidő-nyilvántartó terminál
Ezen az érintőképernyős eszközön a munkavállalók különböző (akár 99-féle) jogcímű tevékenységeket jegyezhetnek be. A rendszer megjeleníti számukra a legfontosabb munkaidő-adataikat is (pl. érkezés időpontja). A terminál átmenetileg önálló működésre is képes, 1 000 000 esemény tárolására alkalmas.

Predor Sentinel D4 – Négyajtós vezérlőegység

Predor Sentinel D4 – Négyajtós vezérlőegység
Önálló vagy szerveres működési módban is tökéletesen ellátja a beléptetési feladatokat. 130 000 esemény és 40 000 azonosító tárolására alkalmas. Bármilyen 26 vagy 34 bites Wiegand olvasóval kompatibilis.

Predor olvasócsalád innovatív megoldásokkal

Predor olvasócsalád innovatív megoldásokkal
Ha a fokozott biztonság és az elegáns megjelenés egyaránt fontos Önnek, akkor a legjobb helyen jár. Olvasóink a legmodernebb titkosítási algoritmusokkal védik rendszerét. Vandálbiztos, valamint kültéri modelljeink extrém környezeti feltételek mellett is megállják a helyüket.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.