Software eszközök

Predor kliensszoftver

Predor kliens szoftver
A Predor kliensszoftver segítségével egyszerre kísérheti figyelemmel a beléptetőrendszer, a munkaidőkezelő szoftver, a kamerarendszer és a tűzjelzőrendszer adatait akár mobiltelefonjáról is.

Predor munkaidő-nyilvántartó modul

Predor munkaidő-nyilvántartó modul
Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos események, statisztikák. Rugalmas riportok segítségével a rendszer kiemeli az Önnek fontos adatokat, eseményeket. Egy kattintással hívhat le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Bármely bérszámfejtő szoftver számára feldolgozható adatokat szolgáltatunk.

Predor mobilalkalmazás

Predor mobilalkalmazás
Használja ingyenes mobilalkalmazásunkat, hogy minden eseményről azonnal értesüljön. Bármikor, bárhonnan meggyőződhet cégének biztonságos működéséről, valós időben megkapja a riasztásokat, így azonnal cselekedhet. Tűz esetén fényképes evakuálási listát generálunk a legfrissebb helyadatokkal. Szükség esetén bármelyik ajtót biztonságos csatornán keresztül vezérelheti mobiljáról.

Hardware eszközök

Predor Sentinel D4 – Négyajtós vezérlőegység

Predor Sentinel D4 – Négyajtós vezérlőegység
Önálló vagy szerveres működési módban is tökéletesen ellátja a beléptetési feladatokat. 130 000 esemény és 40 000 azonosító tárolására alkalmas. Bármilyen 26 vagy 34 bites Wiegand olvasóval kompatibilis.

Predor Fusion 5+1 - Intelligens tápegység

Predor Fusion 5+1 - Intelligens tápegység
Ha Predor tápegységgel használja a rendszert, akkor folyamatos szoftveres értesítést kap az akkumulátor állapotáról és a tápellátásról. E-mail üzenetben is képes jelezni a rendszer a várható akkumulátor meghibásodást.

Predor olvasócsalád innovatív megoldásokkal

Predor olvasócsalád innovatív megoldásokkal
Ha a fokozott biztonság és az elegáns megjelenés egyaránt fontos Önnek, akkor a legjobb helyen jár. Olvasóink a legmodernebb titkosítási algoritmusokkal védik rendszerét. Vandálbiztos, valamint kültéri modelljeink extrém környezeti feltételek mellett is megállják a helyüket.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy képzett kivitelezőt ajánlhassunk Önnek.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.