Intelligens beosztástervező modul

HOZZA KI CÉGÉBŐL A MAXIMUMOT

Kezelje dolgozói beosztását egyetlen, összeszedett felületen. Műszakok, szabadságok, munkakörök és munkarendek - egyszerűen.
A rendszer automatikusan jelzi az optimálistól eltérő beosztást, így biztosítva a maximális termelékenységet felesleges erőforrások lekötése nélkül.
Emellett biztosítja a jogszabályi megfelelőségeket is a cég igényei szerint.

TERMELÉKENYSÉG

Ha a beállított minimum létszámnál kevesebb munkavállaló van beosztva, akkor listázza a rendszer az aktuális jogszabályok szerint beosztható személyeket. Az alkalmazottak néhány kattintással műszakba sorolhatók, az esetleges változások gyorsan kezelhetők, így az üzemelés zavartalan marad.

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Felesleges költségeket generál, ha a szükséges létszámnál több munkaerő van beosztva. A grafikus riportok ezt automatikusan jelzik, így segítenek minimalizálni a túlterhelést vagy a lekötött felesleges erőforrásokat. Optimalizálhatók a költségek anélkül, hogy az hatással lenne a termelékenységre.

JOGSZABÁLYOK BETARTÁSA

A Predor szoftver használatával garantálhatja, hogy minden beosztás a munka törvénykönyvének megfelelően történik, minimalizálva ezzel a jogi kockázatokat és biztosítva a szabályos munkavégzést. A szabályrendszer cégenként testre szabható.

RUGALMASSÁG, GYORS REAKCIÓ

A vezetők havi és heti riportokon könnyedén átláthatják, hogy mely műszakokban van szükség változtatásra. Az alkalmazottak egyszerűen beoszthatók, és az esetleges változások gyorsan kezelhetők a szoftverben, így az üzemszerű működés zavartalan marad még változó körülmények között is.

Áttekinthető felület

A vezetők havi és heti riportokon könnyedén átláthatják, hogy mely műszakokban van szükség változtatásra, optimalizációra.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.