Predor irodai terminál

Főbb tulajdonságok:

  • 99 egyedi jogcím
  • Fekete és fehér színben is elérhető
  • Testreszabható felület
  • POE tápellátás
  • Önálló működési mód

99 EGYEDI JOGCÍM

A Predor kliens szoftverben egyedi fizetett, illetve nem fizetett jogcímeket hozhat létre. Ilyen lehet például külső munka, ebédszünet, cigaretta szünet, külső oktatás, továbbképzés stb.

TESTRESZABHATÓ FELÜLET

Kiválaszthatja, hogy milyen jogcímek jelenjenek meg a terminál képernyőjén, és mely munkaidő adatokat jelezzen vissza a dolgozóknak. Az egyes tevékenységekhez tetszőleges képet és színt is választhat.

IRODAI KIVITEL

A keretbe épített RGB LED csík, letisztult dizájn, Wi-Fi kommunikációs lehetőség miatt tökéletes választás irodák, irodaházak számára. Az eszköz rendelkezik 125kHz-es és 13,56MHz-es beépített kártyaovasóval is, így rugalmasan illeszthető a már meglévő irodai környezetbe. Sok esetben a jelenlegi RFID kártyáikat használhatják ügyfeleink.

ÖNÁLLÓ MŰKÖDÉSI MÓD

Az eszköz valós időben kommunikál a Predor Enterprise szerverrel az IP hálózaton keresztül.Akkor is rögzíti a jogcímeket, ha átmenetileg nincs kapcsolata a szerverrel. A kapcsolat helyreálltakor minden eseményt továbbít, 1 000 000 esemény tárolására képes. Működéséhez Predor Enterprise alapszoftver és munkaidő-nyilvántartás licensz szükséges. (Az eszköz beépített akkumulátorral nem rendelkezik.)

Munkaidő-adatok visszajelzése

A dolgozó azonosítja magát kártyája vagy ujjlenyomata segítségével. Ebben a pillanatban megjelennek számára a kiválasztható jogcímek és munkaidő adatai. Például az érkezés időpontja, munkaidő egyenlege, szünetei, ledolgozott ideje vagy egyéb olyan információk, melyeket előzetesen beállítottunk a Predor szoftverben.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.