Predor kliensszoftver

Főbb tulajdonságok:

  • 40 000 azonosító kezelése
  • Korlátlan belépési pont
  • Egyidejűleg több kliens (Enterprise verzió)
  • Mobilapplikáció (Enterprise verzió)
  • E-mail értesítések automatikus küldése (Enterprise verzió)
  • Evakuációs lista tűzriasztás esetén
  • Átjárók, kamerák megjelenítése térképen
  • Mozgáskorlátozott személyeknek növelt nyitási idő
Pdf file
Predor Kiadvány 2019
(3.51 MB, PDF)
Pdf file

NÉHÁNY PÉLDA INNOVATÍV FUNKCIÓINK KÖRÉBŐL

Riasztáskor az érintett átjárót figyelő kamerák képe automatikusan megjelenik, valamint a riasztás pontos helyét térképen jelezzük, így a biztonsági személyzet hatékonyabban reagálhat. A kártyaolvastatásokról automatizáltan fénykép vagy videófelvétel is rögzíthető.
Tűzriadó esetén automatikusan exportálja a rendszer a bent tartózkodók listáját, az utolsó ismert pozíciójukkal. Mobilalkalmazásunk segítségével is nyomonkövethetjük a bent tartózkodók listáját.
Rugalmasan konfigurálható vészhelyzet terveket hozhat létre. Például erőszakos behatolás esetén a támadó útját automatikusan elzárja a rendszer, miközben a bent tartózkodók számára a menekülési útvonalakat szabaddá teszi.
A kijelölt személyt folyamatosan szemmel tarthatjuk egy külön ablakban. Minden egyes kártyaolvastatásakor az adott helyiséget figyelő kamera élőképe jelenik meg.
Nagyméretű képek megjelenítése segít a biztonsági személyzetnek összehasonlítani az épp belépő személyt a kártyatulajdonossal.
A rendszer tetszőleges olvasóin állítható gyakorisággal ellenőrizhetjük az áthaladókat. Az ellenőrzés célja lehet például mérleg, elektronikai gyárakban ESD mérés, táskaellenőrzés, alkoholszonda stb. Kivételek is megadhatók, a gyakoriság pedig csoportonként állítható.
A szoftver az Ön beállításai és elnevezései alapján vezérlőként elkészíti a bekötési rajzot. A szerelés ezen részén ezáltal kiszervezheti.
A cégek számára segítséget nyújt ez a menüpont a GDPR szabályok betartásához. A törlendő adatok körét, és az azokra vonatkozó határidőket szabályokban konfigurálhatjuk, melyek akár automatizáltan is futtathatók, így a rendszer akár beavatkozás nélkül is elvégzi az adatkezelés teendőit. Az adatok archiválhatók is, ráadásul igény szerint e-mail értesítést is küld a rendszer.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.