Predor beléptetőrendszer

Főbb tulajdonságok:

  • 40 000 azonosító kezelése
  • Korlátlan belépési pont
  • Egyidejűleg több kliens (Enterprise verzió)
  • Mobilapplikáció (Enterprise verzió)
  • E-mail értesítések automatikus küldése (Enterprise verzió)
  • Evakuációs lista tűzriasztás esetén
  • Átjárók, kamerák megjelenítése térképen
  • Mozgáskorlátozott személyeknek növelt nyitási idő
Pdf file
Predor Kiadvány
(608 KB, PDF)
Pdf file

NÉHÁNY PÉLDA INNOVATÍV FUNKCIÓINK KÖRÉBŐL

Riasztáskor az érintett átjárót figyelő kamerák képe automatikusan megjelenik, valamint a riasztás pontos helyét térképen jelezzük, így a biztonsági személyzet hatékonyabban reagálhat. A kártyaolvastatásokról automatizáltan fénykép vagy videófelvétel is rögzíthető.
Tűzriadó esetén automatikusan exportálja a rendszer a bent tartózkodók listáját, az utolsó ismert pozíciójukkal. Mobilalkalmazásunk segítségével is nyomonkövethetjük a bent tartózkodók listáját.
A kijelölt személyt folyamatosan szemmel tarthatjuk egy külön ablakban. Minden egyes kártyaolvastatásakor az adott helyiséget figyelő kamera élőképe jelenik meg.
Nagyméretű képek megjelenítése segít a biztonsági személyzetnek összehasonlítani az épp belépő személyt a kártyatulajdonossal.
Véletlen ellenőrzés A rendszer tetszőleges olvasóin állítható gyakorisággal ellenőrizhetjük az áthaladókat. Az ellenőrzés célja lehet például mérleg, elektronikai gyárakban ESD mérés, táskaellenőrzés, alkoholszonda stb. Kivételek is megadhatók, a gyakoriság pedig csoportonként állítható.
Katasztrófavédelem Rugalmasan konfigurálható vészhelyzet terveket hozhat létre. Például erőszakos behatolás esetén a támadó útját automatikusan elzárja a rendszer, miközben a bent tartózkodók számára a menekülési útvonalakat szabaddá teszi.
GDPR modul A GDPR modul segítségével a törlendő adatok körét és az azokra vonatkozó határidőket szabályokban konfigurálhatjuk, melyek akár automatizáltan is futtathatók. A rendszer akár beavatkozás nélkül is elvégzi az adatkezelés teendőit, melyről email értesítést küld.
Hőkamerák Speciális biztonsági intézkedések is létrehozhatók. Korlátozhatja területenként a bent tartózkodók maximális számát, hőkamerákkal integrálva megakadályozhatja a lázas személyek belépését, vagy akár érintésmentes beléptetés is megvalósítható.

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.