Predor hordozható biometrikus terminál

Főbb tulajdonságok:

  • Hordozható kivitel
  • Érintőképernyős kijelző
  • Beépített kártyaolvasó
  • Suprema ujjlenyomat-olvasó
  • Vezeték nélküli kommunikáció
  • Önálló működési mód
  • 99 egyedi jogcím
  • 1 000 000 esemény tárolási kapacitás

Hordozható kivitel

Alkalmazottai munkaidejét megbízhatóan követheti ellenőrzőpontok kiépítése nélkül is. Dolgozói bárhol, bármikor regisztrálhatják érkezésüket, távozásukat vagy bármilyen egyéb tevékenységüket akár folyamatos internetkapcsolat nélkül is.

Biometrikus azonosítás

Bizonyos munkakörök esetén elvárt a fokozott biztonság, az adatok hatékony védelme. A világ vezető ujjlenyomat-olvasó szenzor gyártója, a Suprema érzékelői biztosítják a terminál megbízható működését.

Felhasználási terület

Ideális választás kivitelező vagy mezőgazdasági tevékenységet végző cégek számára, fokozottan védett területeken, illetve vendéglátóhelyeken. A kártyák használatának kiváltása mellett fontos szempont lehet a biztonság növelése is.

Irodai használat

Vállalati környezetben is előnyös lehet a vezeték nélküli kommunikáció. Esztétikus megjelenése és egyszerű telepíthetősége miatt irodaházakba is tökéletes választás. Az eszköz könnyedén rögzíthető fali konzolra, és a Wi-Fi hálózatra kapcsolódva valós időben továbbítja a munkaidő adatokat.

Munkaidő-adatok visszajelzése

A dolgozó azonosítja magát kártyája vagy ujjlenyomata segítségével. Ebben a pillanatban megjelennek számára a kiválasztható jogcímek és munkaidő adatai. Például az érkezés időpontja, munkaidő egyenlege, szünetei, ledolgozott ideje vagy egyéb olyan információk, melyeket előzetesen beállítottunk a Predor szoftverben.

99 egyedi jogcím

A Predor kliensszoftverben egyedi fizetett, illetve nem fizetett jogcímeket hozhat létre. Ilyen lehet például a külső munka, az ebéd szünet, a cigaretta szünet, a külső oktatás, továbbképzés stb.

Testreszabható felület

Kiválaszthatja, hogy milyen jogcímek jelenjenek meg a terminál képernyőjén, és milyen munkaidő-adatokat jelezzen vissza a dolgozóknak. Az egyes tevékenységekhez tetszőleges képet és színt is választhat.

Önálló működési mód

A Predor hordozható biometrikus tablet nem önálló egység. Működéséhez Predor Enterprise alapszoftver és Munkaidő-nyilvántartó modullicensz szükséges. Az eszköz valós időben kommunikál a Predor Enterprise szerverrel az IP hálózaton keresztül. Akkor is rögzíti a jogcímeket, ha átmenetileg nincs kapcsolata a szerverrel. A kapcsolat helyreálltakor minden eseményt továbbít, 1 000 000 esemény tárolására képes.

Letölthető anyagok


Predor Kiadvány
(608 KB, PDF)

Érdeklődjön

Információt kérek

Információt kérek

Amennyiben saját részre keres beléptetőrendszert, vegye fel velünk a kapcsolatot.
vagy
Telepítő vagyok

Telepítő vagyok

Amennyiben Ön telepítéssel foglalkozik, de még nem regisztrált partnerünk, jelentkezzen Predor telepítőnek.